събота, 13 декември 2014 г.

Международния транспорт и въздушните възглавници

На днешния ден през 1955 година в Обединеното кралство (Англия) е патентован кораб на въздушна възглавница. Това променя скоростния морски и речен транспорт, но по същество не повлиява на международния морски транспорт. Товарните кораби - включително контейнеровози продължават да се задвижват по конвенционалния начин.  

Транспортни услуги от ДА-ЛОГИСТИКА

Оперираме както с безопасни, така и с опасни товари съгласно ADR.   Извършваме: транспортни услуги на цели, групажни, опасни /ADR/ и хладилни товари при най-добри условия. Транспортни услуги извършваме по всички значими дестинации, както и по много не популярни трасета.  
Международен транспорт

Международен транспорт от ДА-ЛОГИСТИКА

В зависимост от направлението и нуждите, извършваме транспортните услуги в страната и международен транспорт с товарни автомобили, по вода, въздушен транспорт, железопътен товарен транспорт.   „ДА-ЛОГИСТИКА” е българска компания, оперираща на пазара за международния транспорт и логистиката с вече солиден опит. В нашия екип има спедитори с богат опит в управление на товари за международен транспорт, както и транспортни услуги в страната.   Осигуряване на клиентите си изгодни условия, за транспортни услуги. Намираме оптимални решения, за международен транспорт. Подхождаме индивидуално в търсене на пресечни точки между изискванията на собствениците на товари и тези на транспортните фирми.

Няма коментари:

Публикуване на коментар