петък, 29 май 2020 г.

Почистване от професионалисти за професионалисти

Почистване от професионалисти за професионалисти, които знаят какво е най-доброто за техния бизнес. Ние имаме решения за почистване на офиси, точно за Вас.
Не е лесно да се отговори на най-високите изисквания, каквито имат нашите клиенти, но ние знам как. Фирма "Про Клийн Сървисис" не просто следва добрите техники, за професионално почистване. Ние създадохме и собствени начини да оценим постигнатото и не спираме да се развиваме.

Имаме капацитета да осигурим допълнителен персонал, за почистване на вашия офис, както при извънредни случаи, така и регулярните посещения на наши хигиенисти.

Почистване на офиси

почистване и професионално почистване на офиси
За услугата почистване на офиси имаме изградена стройна система за контрол на качеството, за да поддържаме безкомпромисно високите фирмени стандарти.
В самото основаване на компанията ние решихме, че ще предоставяме качествена услуга, за почистване в град София и го постигнахме. Вече години ние сме на върха на вълната.
Въвеждаме нови технологии, използваме най-добрите машини и практики и най-добрите препарати на пазара в САЩ и Обединеното кралство.
Без значение дали се нуждаете от абонаментно или еднократно почистване (за да се убедите в качеството на нашите услуги), ние можем да предложим решение. Споделете с нас какво търсите, от какво не сте доволни от фирмата, чиито услуги сте използвали, за да намерим решение всяка Ваша нужда.

Почистване от професионалисти

Насочени сме предимно към решаване на проблемите с чистотата на бизнес клиентите. Имаме изградени стабилни и трайни отношения с хотели и хотелски вериги в София, както и със собственици и наематели на големи офис площи.

Основния фокус на дейността ни е към компании, които имат нужда от навременно и качествено обслужване офисите им. Познаваме специфичните изисквания на всеки клиент ,с който работим. Имаме изградено ядро от опитни служители, които работят с години с един и същи клиент. Това ни помага да следваме изисквания дори на отделни служители.

Ние се грижим за всички ежедневни дейности: почистване на работните места, санитарните помещения, подовите настилки и други важни за добрата хигиена дейности.

Имаме опит и разполагаме с техника за пране на мокети в пране на мокети в особено големи размери – на конферентни и изложбени зали, хотели, казина и административни офиси.

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар