понеделник, 1 март 2021 г.

Честита баба Марта от "Видатекс" фирма за почистване

Честита баба Марта! Ние от фирма за професионално почистване "Видатекс" желаем на всички наши партньори и клиенти честит празник. Бъдете здрави! От ръководството Ние сме фирма за професионално почистване на офиси, която извършва услуги за пране на мокети и цялостно почистване в град София.

Почистване на офиси

Почистване на офиси за клиенти, които държат на качеството - това е "Видатекс". Поддръжката на мокетите офиса не са лесна задача. Това е работа към която трябва да се подходи отговорно и да се извърши от професионалист. [caption id="attachment_2592" align="alignright" width="300"] клиенти на фирмата, за потичване на офиси[/caption]

Какво включва услугата за почистване на офиси

На първо място, ние предлагаме изключително високо качество, на услугата ни за пране на мокети. Използваме различен метод с различни машини и препарати, в зависимост от типа настилка, площта на помещението, времето за изсъхване. При нас можете да разчитате на неизменно високо, постоянно качество на услугата за почистване на вашия офис или офиси. Разполагаме с добре обучен и мотивиран персонал, който дава винаги всичко от себе си. Нашите служители са обучени да боравят с висок клас техника, за професионално почистване, която позволява бързо завършване на задачите.

Пране на мокети

Има два метода за пане на мокети, като първият и традиционен метод е чрез екстракция, а вторият е модерният и нов за България полусухо пране, наричано Encapsulation. Днес ще разкажем за новия за България метод за пране на мокети - полусухо пране. Във фирма „Видатекс“ усвоихме нов метод за почистване – Encapsulation и сме на разположение, за да помогнем с почистването на мокетите и подобряването на работната среда. Encapsulation метода на почистване е възникнал през 90-те година на 20-ти век в САЩ. Той се базира основно на препаратите, които се използват за почистване. Това са специално създадени за целта препарати, които след нанасянето им на повърхността и втриването във вътрешността на мокети обгръщат мръсните частици и ги кристализират веднага щом изсъхнат. Този метод използва в пъти по-малко вода от стандартните методи на пране като Екстракция и Шампониране с дискова машина се счита за Low-Moisture-Cleaning метод на пране. Времето за съхнене на мокетите след почистване е едва 30 до 45 минути.

Няма коментари:

Публикуване на коментар