петък, 24 септември 2021 г.

Разрушаване на сгради в София

Разрушаване на сгради от фирма за професионални къртачни услуги “Майсторите”.

Разрушаване на сгради от “Майсторите”, при нас може да разчитате на професионално събаряне на сгради. Предоставяме качествени услуги, за разрушаване на сгради със съвременна техника, както за домове, така и за промишлени обекти. Разполагаме с опитни работници, които знаят всичко за разбиването на бетона от различни марки, от които са изградени по-старите и нови сгради.

разрушаване на сгради
разрушаване на сгради

Голяма част от съвременните сгради са изградени от железобетон, а по време на социализма има и модулни сгради от железобетон – така наречените панели. За събаряне на тези сгради се използва по-различна техника (като метод на работа при разрушаването на сградата) от тези при кирпич. Ние притежаваме достатъчно умения и съвременна, специализирана техника, за събаряне на сгради от железобетон.

При разрушаване на бетонни плочи, стени, панели, постаменти се използват мощни машини. Нашите специалисти са подготвени да използват правилно и безопасно тези мощни машини прецизно и безопасно. Следващата стъпка е, разбира се генерираният от къртенето при събарянето на сградата строителен отпадък, да бъде събран и извозен с камиони.

Разрушаване на сгради с модерна техника

В момента за разбиване на бетонни площи или иначе казано – къртенето на бетон се използват модерни машини, често автоматизирани. Това е приложимо при разрушаване на сгради, които са промишлени обекти, докато при къртене на бетонни плочи или стени в домове, най-удачно и удобно е къртенето с обикновени ръчни къртачи.

Важно е да знаете какво правите, тъй като има случаи с разрушени сгради и дори жертви, когато с къртенето на бетонни стени се занимават хора, които увреждат конструктивната цялост на сградата. Преди да се пристъпи към изкъртене на бетон в сградата за разрушаване, без значение дали е стена или колона, задължително трябва да разберете дали те са носещи. Това е работа за специалистите в събаряне на сгради.

къртене на бетонна плоча
къртене на бетонна плоча

Събаряне на сгради – опасности

Важно е при къртенето на бетон в процеса на събаряне на сгради да не сте в непосредствена близост до работниците. Те са оборудвани със защитни очила, работно облекло, каски, ръкавици, шумозаглушители за предпазване на слуха.

Имайте предвид, че шумът от къртенето на бетон при разрушаване на сгради е много силен, а в процеса на работа от бетона хвърчат много малки камъчета, които могат да ви наранят.

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги, персоналът ни е с опит и ние наистина знаем какво правим. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар