четвъртък, 27 октомври 2022 г.

Пране на мокети в дългата есен

Дългата топла есен продължава, сега е идеално време за есенно пране на мокети. Подгответе се за зимата с професионално пране на мокети сега.

Изберете пране на мокети от "Видатекс" - професионално пране на мокети и почистване на мокети за бизнеса и частни клиенти.   Благодарение на три неща, офис мокетите обгрижвани от нас живеят с до 5 - 7 години по - дълго, запазвайки тъканите и цветовете им: 1. Професионални машини произведени във Великобритания; 2. “индивидуален” подход спрямо различните материи; 3. Екологично чистите и безвредни почистващи препарати; 4. Висококвалифицираният персонал;  

Пране на мокети

пране на мокети
Защо да изберете професионално пране на мокети от "Видатекс"? Професионалното пране на мокети във „Видатекс“ се извършва с машини от последно поколение, което прави почистването предвидим процес. Има няколко сериозни ползи от това, че почистването на мокетите се извършва със съвременни технологии, което го прави професионално.

Повечето съвременни офиси от висок клас са застлани с мокети, което налага при услугата ни почистване на офиси, да се извършва и другата наша услуга пране на мокети. Ние предлагаме качествена услуга, за клиенти които държат на високото качество на услугите за пране на мокети и почистване на офиси - две взаимно свързани услуги за почистване от "Видатекс".

Ние от фирма „Видатекс“ усвоихме нов метод за почистване – Encapsulation и сме на разположение, за да помогнем с почистването на мокетите и подобряването на работната среда на Вашите служители или гости.

Encapsulation метода на почистване е възникнал през 90-те година на 20-ти век в САЩ. Той се базира основно на препаратите, които се използват за почистване. Това са специално създадени за целта препарати, които след нанасянето им на повърхността и втриването във вътрешността на мокети обгръщат мръсните частици и ги кристализират веднага щом изсъхнат.

В последствие, за да бъдат извлечени от настилката, те биват абсорбирани от специални микрофибърни падове и изсмукани със специализирани роторни прахосмукачки.

Фирма за почистване

„Видатекс“ е първата фирма за почистване, която за първи път в България използва професионални машини на най-високо ниво, за почистване на мокети. Освен качествените машини, с които оперираме, ние внасяме за свои нужди и препарати за почистване на ново, високо за България ниво. Работим с препарати, специално предназначени за почистване на мокети, които съхраняват за по-дълго време тъканите и багрилата им. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар