вторник, 15 ноември 2022 г.

Сигурни гаражни врати

Сигурни, качествени български гаражни врати от фирма "Ник доор" - основен производител в България. Изберете качеството на производителят на български гаражни врати.

В днешния материал ще разкажем за нашите сигурни и надеждни гаражни врати - вратите на фирма "Ник доор". Ние сме голям производител, който предлага на клиентите си високо качество при разумни цени.

Сигурни гаражни врати

гаражни врати
Ние произвеждаме и предлагаме монтаж в цялата страна на сигурни гаражни врати и охранителни ролетки за търговски обекти. Гаражните врати са най-голямото семейство на вратите. Названието гаражни врати се отнася за много типове: ролетни врати, плъзгащи врати, секционни врати.

Ще разкажем на кратко за всеки от тези типове. Какво трябва да кажем от самото начало за гаражните врати? Те се произвеждат от скачени един за друг плоскости (ламели), които се навиват на руло в металната кутия над вратата.

Кутията може да бъде монтирана отвън или отвътре в зависимост от желанието на клиента и характеристиките на сградата. Гаражвите врати, които предлагаме са: гаражни врати – богато разнообразие от видове, индустриални с големи размери, пешеходни врати (врата във вратата), охранителни врати „Оплетка“ за магазини и офиси.

Всеки тип врати са със специфично предназначение и нашите консултанти ще ви помогнат да направите най-добрия избор. По-долу има кратка информация. Според вида на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

  • Ръчно отварящи се ролетни врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се ролетни врати – задвижват се с електрически мотор.

Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар