петък, 13 януари 2023 г.

Пране на мокети в София

Пране на мокети на най-високо ниво, от фирма за професионално почистване "Видатекс". Ние сме най-добрите в бранша с пране на мокети.

Качествено пране на мокети в град София от фирма за професионално почистване. Ние имаме качествената техника на най-високо ниво, за да изпълним и най-голямата поръчка.

Пране на мокети в София

Ние се грижим нашите клиенти да получат най-високо качество на услугата ни, за професионално пране на мокети в София. Изберете качественото пране на мокети при много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката.

Как работи екстракцията при пране на мокети?

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета. Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране.

При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Машини за почистване на мокети и пране на мокети

Разполагаме с машини, за почистване на мокети от малък, среден и висок клас:

  • за почистване на локални петна използваме малки машини;
  • средния клас машини са подходящи, за почистване на мокети от 50 до 200 кв./м., като с нея се постига почистване на мокети от 60-80 кв. м /час. Лесни са за пренасяне и обслужване в офиси и домове;
  • високият клас техника е предназначена за средно големи и големи площи с мокети от 250 кв.м до няколко хиляди квадратни метра и имат производителност от 200 – 250 кв./час в зависимост от условията.

Професионалното пране на мокети във „Видатекс“ се извършва с машини от последно поколение, което прави почистването предвидим процес. Има няколко сериозни ползи от това, че почистването на мокетите се извършва със съвременни технологии, което го прави професионално.

Няма коментари:

Публикуване на коментар