петък, 3 февруари 2023 г.

Гаражни врати София и ролетни врати от производител

Качествени български ролетни врати от фирма "Ник доор". Изберете качествените гаражни врати в София на разумни цени от производител.

Научете за предлаганите от нас български ролетни врати, както и за гаражните врати с осигурен бърз монтаж в София - от производителят.

Гаражни врати София

Предлагаме качествени български гаражни врати в София. Ние сме производител на врати с високо качество. Работим с голяма мрежа от представители в цялата страна.

За производството на нашите гаражни врати, с осигурен монтаж в София използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Въпреки че предлагаме качествени четки, които намаляват шума при отваряне и затваряне, стоманените врати са сравнително шумни.

Български ролетни врати

Български ролетни врати с монтаж в цялата страна. Ние сме производител на ролетни врати, който работи с широка мрежа от дистрибутори в цялата страна.

Гаражни вратите врати са различни видове, за това често са наричани с различни имена: ролетни врати, секционни врати, охранителни ролетки и други. Ние произвеждаме и поддържаме тези врати.

Като производител на всички видове врати, можем да предложим богат избор и разумни цени. Плътни ламели за максимална сигурност, перфорирани за търговски обекти, секционни врати с топло и шумо изолация за домове.

Предлагаме пълна палитра от цветове, както и смесване както и комбинацията им, както е показано на видеото в дясно. Монтираме електрически мотори от най-висок клас, за вашето удобство и сигурност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар