вторник, 1 февруари 2022 г.

Гаражни врати с гаранция от производител

Гаражни врати с гаранция от производителят фирма "Ник доор" - качествените български гаражни врати с гаранция и монтаж от производителят.

Ние сме производител на гаражни врати с дистрибуторска мрежа в цялата страна и собствени екипи, за монтаж. Произвеждаме гаражни врати както за бизнеса, така и за частни клиенти, съобразени с индивидуалните изисквания на всеки клиент.

Гаражни врати с гаранция от производителят фирма "Ник доор"

гаражни врати
Ние във фирма "Ник доор" предлагаме богато разнообразие от български гаражни врати, с гаранция и дизайн съобразен с вашите изисквания. Днес ще разкажем за предлаганите от нас продукти, включително гаражните врати изработени от стомана или алуминий.

Всички видове гаражни врати могат да бъдат оборудвани с електромотор, който да улесни отварянето и затварянето им. Ние предлагаме монтаж, поддръжка и резервни части. Вижте цени за гаражни врати и елементите за тях.

Ние помагаме на своите клиенти да направят информиран избор. Монтираните от нас електромотори, са производство на едни от водещите фирми в Европа. Оборудвани са с механизъм, който помага да бъдат отваряни в случай, когато липсва електрическо захранване, както и такъв, който максимално затруднява крадците.

Какви са разликите между врати, които се задвижват електрически и такива които се задвижват ръчно?

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Сигурни български стоманени гаражни врати

Стоманените гаражни врати осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Въпреки че предлагаме качествени четки, които намаляват шума при отваряне и затваряне, стоманените врати са сравнително шумни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар