вторник, 8 февруари 2022 г.

Абонаментно пране на мокети в София

Абонаментно пране на мокети в София от филма за професионално почистване и пране на мокети "Видатекс". Ние сме специалисти в почистването.

Запознайте се с нашите услуги за професионално абонаментно почистване в град София. Ние сме наясно с качеството, което е нужно на фирмите с високи изисквания към качеството на почистването и в частност на услуги като пране на мокети.

Абонаментно почистване

абонаментно почистване
Ние във фирма "Видатекс" предлагаме чудесни условия, за корпоративни договори, на фирми желаещи професионално абонаментно почистване в София. При нас можете да разчитате на постоянно високо качество на услугата, за пране на мокети, която се предлага като част от редица други услуги (например почистване на офиси, почистване на хотели и други).

Търсите услугите абонаментно почистване с пране на мокети за офис или хотел? Ние предлагаме изгодни договори за абонаментно почистване на хотели и офиси в град София. "Видатекс" има сключени договори за абонаментно почистване с някои от фирмите използващи най-големи офис площи в София и страната.

Нашите системи за почистване са гаранция за това, че дори и най-силно замърсените мокети могат да бъдат чисти и свежи.

Ние работим в тясно сътрудничество с едни от най-големите доставчици на мокети в страната, като по този начин знаем всеки мокет от какъв метод на почистване има нужда. Нашите услуги са препоръчани от DOMKO, Suite Hotel Sofia, Central Park Hotel както и много други корпоративни клиенти.

Пране на мокети

Ние специалисти в професионалното пране на мокети, което във "Видатекс" се извършва с машини от последно поколение, което прави почистването предвидим процес. Има няколко сериозни ползи от това, че почистването на мокетите се извършва със съвременни технологии, което го прави професионално.

Ползи от професионално пране на мокети:

  1. Скорост на почистване - с нашите съвременни машини, а пране на мокети постигаме до 80% по-висока скорост на пране на мокетите в сравнение с разпространените при конкурентите машини;
  2. Дълъг живот на мокетите - съвременните методи, за пране на мокети, които се използват от нашите машини са щадящи към мокета;
  3. Препарати на най-високо ниво - ние извършваме самостоятелен внос на препарати, което ни позволява да имаме качество несравнимо с това на конкурентите ни;
  4. Високо качество - всичко това води до високо качество на услугата, за пране на мокети от "Видатекс";

При договор за абонаментно пране на мокети, вие имате спокойствието, че скъпите мокети ще останат в добро състояние, благодарение на щадящия метод за пране на мокети, които използваме.

Няма коментари:

Публикуване на коментар